KOVI PIT 150

Мотоцикли Kovi - KOVI PIT 150
Швидка покупка

KOVI PIT 150 - це новий молодіжний стріт сучасного формату в невеликій розмірній категорії.

Виробнику вдалося зібрати в одній моделі все, що відомо про переваги нового покоління мотоциклів.

Візитною карткою байка в першу чергу звичайно став його дизайн, створений у співпраці з Honda. Тому щоденне естетичне задоволення у поїздках Вам гарантоване.

Незважаючи на свій стильний дизайн, коштує ця модель зовсім недорого. Виробнику вдалося дотримати баланс між оптимально-мінімальною комплектацією і раціональною вартістю.
Але це не означає, що компанія зекономила на якості чи важливих характеристиках – ключові, корисні та потрібні атрибути збережено:

  • LED-світлотехніка по колу;
  • панель приладів на основі LCD-технології;
  • зручне напівм'яке двомісне сидіння;
  • дискові гідравлічні гальма;
  • сучасне пластикове переднє крило;
  • 6-ти ступінчаста трансмісія;
  • інверторна передня вилка;
  • сучасні дзеркала з хорошим оглядом;

• широкі шини;

• сталева рама;

• радіальне кріплення переднього супорта.

Двигун - чотиритактний карбюраторний з повітряно-масляним охолодженням, що забезпечує відмінну динаміку і дозволяє економити паливо. Балансувальний вал забезпечує мінімальну вібрацію і низький рівень шуму. Всі ці особливості в поєднанні з сучасною підвіскою та компактністю дозволяють пересуватися у міському трафіку із дуже гарною динамікою набору швидкості. Такі характеристики як невелика вага, низька посадка і прогнозований двигун ідеально підійдуть для новачків.

ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ МОТОЦИКЛА KOVI:

  • Гальмівні магістралі виконані з поліаміду і мають високу термостабільність - діапазон робочих температур від -50 ° C до + 100 ° C. Практично повна відсутність внутрішнього розширення і стійкість до впливу зовнішніх агресивних речовин (зокрема, солей, лугів, масел, паливних фракцій, УФ променів) забезпечать довготривалість служби. Мають чудові механічні властивості до стирання, відмінну ударну в'язкість, особливо при негативних температурах. У зимовий час усередині трубок не утворюється водного конденсату.

  • Всі пластикові елементи бічних панелей, переднє крило, хвіст і кожухи (захист вилки, бічні вставки) виконані з поліпропілену, який набагато якісніший за ABS-пластик.

Безперечно, KOVI PIT 150 – це сучасний, якісний, динамічний мотоцикл для міста та передмістя, виразний і зручний у їзді. Ми впевнені, що купуючи цей транспортний засіб, Ви отримаєте масу приємних емоцій та справжній комфорт у дорозі. Зробіть це прямо зараз на нашому сайті Купа Заліза та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. KOVI PIT 150 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36