KOVI PIT 125

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Двигун, тип 1 циліндровий, 4-х тактний, маркування двигуна W125. Бензиновий, повітряного охолодження, з електростартером і механічною 4-х ступінчастою КПП.
Діаметр циліндра х хід поршня, мм 52,4 x 57.5
Максимальний кут повороту керма, градуси ≥38
Рама Полегшена, трубчастого перетину, сталева з додаванням хром-марганцевого сплаву
Рекомендоване паливо Бензин з октановим числом не менше 92
Рекомендований клас в'язкості олії JASO MA 2; API не нижче SG, SH SAE 10W/40; SAE 15W/50 в залежності від сезонності Рекомендовані продукти: Motorex Formula 4T; FUCHS Silkolene COMP 4; BARDAHL XTM SYNT.
Ступінь стиснення 9,3:1
Об'єм, см3 125
Система живлення двигуна Карбюратор Nibbi Racing 19
Система електроживлення 12N5Ah- (AGM-батарея, свинцево-кислотний тип)
Система запалювання Електронне СDI. У комплектації моделі передбачено наявність ключа запалювання для розмикання контактної ланцюга на подачу імпульсу для санкціонованого запуску двигуна. Замок запалювання + 2 ключа. Активація фари переднього ходу і заднього габаритного ліхтаря здійснюється ключем запалювання - необхідно обрати третю фіксовану позицію замку запалювання.
Тип запуску двигуна Електростартер та кікстартер
Максимальна потужність, к. с./ про.хв. 8,8 / 8000
Максимальний крутний момент, Нм при об/хв. 8,6 / 5000
КПП 4-х ступінчаста з багатодисковим зчепленням в масляній ванні
Тип приводу Ланцюговий привід. Посилена ланцюг 428H. Кількість зубів передній і задній зірок: 13 (сталь) / 43 (сталь).
Задні гальмівні механізми Дисковий з однопоршневым супортом, гідравлічний. Діаметр диска 190 мм. Товщина диска 3,8 мм. Гальмівна магістраль з поліаміду
Передні гальмівні механізми Дисковий з двухпоршневым супортом, гідравлічний. Діаметр диска 210 мм Товщина диска 3,8 мм. Гальмівна магістраль з поліаміду
Підвіска задня Задня амортизаторні стійка з збільшеним діаметром штока і пружиною і фіксованими настрйоками. Виробник ККЕ. Загальна довжина 315 мм
Підвіска передня Передня вилка перевернутого типу. Виробник KKE. Загальна довжина стійки 735 мм. Діаметр пера 36 мм
Колісні диски Передній колісний диск алюмінієвий J1.6 х 17" DOT із збільшеною жорсткістю і 36 спицями на кожному ободі. Обід - алюмінієвий, маточина сталева. З встановленим буксатором. Передній колісний диск алюмінієвий J1.85 х 14" DOT із збільшеною жорсткістю і 36 спицями на кожному ободі. Обід - алюмінієвий, маточина сталева. З встановленим буксатором. Сталеві спиці обода діаметром 3,5 мм. на передньому ободі і 3,5 мм на задньому
Максимальна швидкість, км / год ≥96 (реальні параметри вказані з передньої зіркою 14T і задній зіркою 43T. При зменшенні кількості зубів задньої зірки і збільшенні кількості зубів передній можна збільшити максимальну швидкість, але пропорційно зменшити тяговий потенціал)
Кліренс, мм 305
Розмір шин передні /задні Передня шина: 70/100-17, KENDA K783 53M TT із збільшеним кількістю шипів в протекторі Задня шина: 90/100-14, KENDA K783 49M TT середній тип жорсткості шини, збільшена довжина шипа і розвинені грунтозацепи
Обсяг паливного бака, л 5,5
Заправний обсяг масла в двигуні, л. 0,9
МАСО-ГАБАРИТНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Довжина, мм 1780
Ширина, мм 770
Висота до сідла, мм 860 мм - для варіанту на шинах 17" і 14"
Висота, мм 1010
Колісна база, мм 1205
Споряджена маса, кг Суха маса 78,2 кг Споряджена маса (з бензином і маслом) - 84,5 кг

KOVI PIT 125 - це новий молодіжний стріт сучасного формату в невеликій розмірній категорії.

Виробнику вдалося зібрати в одній моделі все, що відомо про переваги нового покоління мотоциклів.

Візитною карткою байка в першу чергу звичайно став його дизайн, створений у співпраці з Honda. Тому щоденне естетичне задоволення у поїздках Вам гарантоване.

Незважаючи на свій стильний дизайн, коштує ця модель зовсім недорого. Виробнику вдалося дотримати баланс між оптимально-мінімальною комплектацією і раціональною вартістю.
Але це не означає, що компанія зекономила на якості чи важливих характеристиках – ключові, корисні та потрібні атрибути збережено:

  • LED-світлотехніка по колу;
  • панель приладів на основі LCD-технології;
  • зручне напівм'яке двомісне сидіння;
  • дискові гідравлічні гальма;
  • сучасне пластикове переднє крило;
  • 6-ти ступінчаста трансмісія;
  • інверторна передня вилка;
  • сучасні дзеркала з хорошим оглядом;

• широкі шини;

• сталева рама;

• радіальне кріплення переднього супорта.

Двигун - чотиритактний карбюраторний з повітряно-масляним охолодженням, що забезпечує відмінну динаміку і дозволяє економити паливо. Балансувальний вал забезпечує мінімальну вібрацію і низький рівень шуму. Всі ці особливості в поєднанні з сучасною підвіскою та компактністю дозволяють пересуватися у міському трафіку із дуже гарною динамікою набору швидкості. Такі характеристики як невелика вага, низька посадка і прогнозований двигун ідеально підійдуть для новачків.

ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ МОТОЦИКЛА KOVI:

  • Гальмівні магістралі виконані з поліаміду і мають високу термостабільність - діапазон робочих температур від -50 ° C до + 100 ° C. Практично повна відсутність внутрішнього розширення і стійкість до впливу зовнішніх агресивних речовин (зокрема, солей, лугів, масел, паливних фракцій, УФ променів) забезпечать довготривалість служби. Мають чудові механічні властивості до стирання, відмінну ударну в'язкість, особливо при негативних температурах. У зимовий час усередині трубок не утворюється водного конденсату.

  • Всі пластикові елементи бічних панелей, переднє крило, хвіст і кожухи (захист вилки, бічні вставки) виконані з поліпропілену, який набагато якісніший за ABS-пластик.

Безперечно, KOVI PIT 125 – це сучасний, якісний, динамічний мотоцикл для міста та передмістя, виразний і зручний у їзді. Ми впевнені, що купуючи цей транспортний засіб, Ви отримаєте масу приємних емоцій та справжній комфорт у дорозі. Зробіть це прямо зараз на нашому сайті Купа Заліза та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. KOVI PIT 125 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36