Мопед Viper ACTIVE 125





Тип:
Охолодження:
Объем:
Система пуска:
Максимальна потужність:
Трансміссія:
Четырехтактний
Повітрянне
124 см. куб.
Электростартер/кікстартер
6,6 kwt Квт \ 8000 об.мин.
Полуавтомат з зчепленням центробежного типу
 
Шасси
 




Передня підвіска:
Задняя підвіска:
Гальма (передній / задній):
Розмірр коліс (передне / заднее):
Телескопічна вілка
Маятников, з двумя амортизаторами
Дисковий / барабанний
2,5-17 / 2,75-17
 
Основные параметры
 




Габарітна довжина/ширина/висота:
Вага:
Вантожопідьемність:
Емність бака:
Витрата палива:
Максимальная швидкість:
1940*670*1080 мм
95 кг
150 кг
6 л
2,2 л/100 км
100 км/ч

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Мопед Viper ACTIVE 125 - представник професійної серії від усім відомої китайської торгової марки, який уже встиг підкорити серця багатьох професіоналів та любителів, адже втілює в собі просту конструкцію, агресивні лінії, легкість в обслуговуванні. Це легкий малокубатурний мотоцикл з невеликою витратою палива та чудовими ходовими якостями. Модель ідеально підходить як для господарських потреб, так і для розваг.

Дана модель це:

- Потужність. Потужності мотора вистачить для переміщення в міському потоці, за кілька секунд він розвиває швидкість до 80-90 км/год.

- Безпечність. Мопед повністю відповідає вимогам до безпечного руху по місту і передмістям: оснащений фарою дальнього і ближнього світла, поворотниками зі звуковим сигналом, стоп-сигналом, гудком, дзеркалами заднього виду, габаритними вогнями. Сучасна гальмівна система.

- Економічність – невеликі витрати палива.

- Чудова прохідність за рахунок великих коліс і потужного двигуна. Малюнок протектора забезпечує хороше зчеплення і на асфальті, і на грунтовій дорозі.

- Надійність. Головною відмінністю є заміна всіх металічних елементів, які швидко ржавіють на пластикові. Також всі деталі, які раніше піддавалися хромуванню, тепер якісно пофарбовані. Встановлено додатковий багажник та литі диски.

Крім того:

· Чотириступінчаста коробка передач.

· Вилка зі збільшеним ходом.

· Запуск як за допомогою електростартеру, так і кікстартера.

· На передній електромеханічній приладовій панелі розташовані спідометр і тахометр.

· Глушник зі збільшеною бочкою і отворами для виходу конденсату.

Отже, якщо Ви шукаєте недорогий, практичний і надійний транспортний засіб, то Мопед Viper ACTIVE 125 - ідеальний вибір. Придбати його можна на нашому сайті https://kupa-zaliza.com.ua/uk/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

Будь – яка техніка для довготривалої експлуатації потребує правильного обслуговування і вчасного усунення несправностей. Наш магазин пропонує також широкий асортимент запчастин до різних моделей техніки.

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Мопед Viper ACTIVE 125 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36