Мінітрактор SOLIS 20 NEW 2019

  Мінітрактор Solis (Соліс) 20: технічні характеристики, подробиці

 

 

 

 

 

 

 

 Виробник Sonalika добре знайомий цінителям якісної сільгосптехніки. Комплектація їх тракторів повністю відповідає всім сучасним вимогам:

 

 

 

 

 

 

 

Мінітрактор обладнаний трициліндровим двигуном Mitsubishi MVL-3E Diesel. Його потужність 20 кінських сил.

 

 

 

 

 

 

 

Система примусового водяного охолодження і передпускового підігріву незамінні при інтенсивній роботі або роботі в холодну пору року.

 

 

 

 

 

 

 

Повний привід (4х4), коробка передач (3 + 1) х2, регульована колія і блокування диференціала роблять даний агрегат вкрай маневреним і легким в управлінні.

 

 

 

 

 

 

 

Solis (Соліс) 20 обладнаний двома гідронасосами високої потужності. Кермо з гідропідсилювачем робить управління мінітракторів простим і комфортним.

 

 

 

 

 

 

 

Привертає увагу сучасний дизайн, який Ви можете оцінити на фото.

 

 

 

 

 

 

 

При покупці додаткового причіпного або навісного обладнання Ви зможете використовувати мінітрактор Solis (Соліс) 20 для обробки землі, збору врожаю, догляду за посівами, перевезення вантажів, прибирання снігу та інших робіт.

 

 

 

 

 

 

 

Двигун
Об'єм двигуна (см3): 952
Модель двигуна: Mitsubishi MVL-3E
Потужність двигуна (кВт / к.с.): 14,7/20
Номінальна частота обертання (об / хв): 2700
Кількість циліндрів: 3
Тип палива: Дизель
Тип системи охолодження: Водяне охолодження
Питома витрата палива (г / кВт · год): ≤138
Тип повітряного фільтра: сухий воздушний фільтр
Система «холодного пуску»: Свічка розжарення
Трансмісія
КПП: (3+1)х2
Тип зчеплення: 1-дискове
Загальні технічні параметри
Вага, кг: 885
Вантажопідйомність задньої навіски: 500
Лічильник мотогодин: +
Колісна формула: 4 х 4
Передні противаги: 4 х 10кг.
Довжина, включаючи задню навіску (мм): 2700
Ширина (мм): 925-1197
Колісна база (мм): 1420
Колія передніх коліс (мм): 820-1030
Колія задніх коліс (мм): 725-997
Агротехнічний просвіт (мм): 195
 Ходова система
Задній диференціал: блокується механічно
Розмір передніх шин: 6.0-12
Розмір задніх шин: 8.3-20
Гідравлічна система
Додатковий гідравлічний вихід: 1SA/1DA
Кількість гідронасосів: 1
Задній вал відбору потужності
Частота обертання, (об / хв): 540\1000
Заправні обсяги
Обсяг картера КПП, Під`ємно механізму, і заднього моста л .: 17
Обсяг системи охложденія л .: 6,5
Паливний бак (л): 26,5
Масляний картер двигуна (л): 3,6
Передній міст (л): 2
Комплектація
Дзеркала заднього виду: +
Розетка під причіп: +
Якщо ви шукаєте надійного і продуктивного помічника для сільського господарства та садово-паркових робіт, зверніть увагу на Мінітрактор SOLIS 20 NEW 2019. Модель розроблена індійським виробником SONALIKA, добре знайомим цінителям якісної сільгосптехніки, із урахуванням усіх вимог світової фермерської спільноти до її якості. Комплектація їх тракторів повністю відповідає всім сучасним вимогам.

●Мінітрактор обладнаний трициліндровим двигуном Mitsubishi MVL-3E Diesel, надійним і продуктивним: такий мотор зможе впоратися з великим обсягом робіт без зупинки в умовах високої інтенсивності.

●Система примусового водяного охолодження і передпускового підігріву незамінні при інтенсивній роботі або роботі в холодну пору року.

●Повний привід (4х4), коробка передач (3 + 1) х2, регульована колія і блокування диференціала роблять даний агрегат вкрай маневреним і легким в управлінні. Він має високий рівень прохідності і стійкості на складних грунтах.

● Обладнаний паливною системою від всесвітньо відомої компанії Bosch.

●Агрегат обладнаний двома гідронасосами високої потужності. Кермо з гідропідсилювачем робить управління мінітракторів простим і комфортним.

●Привертає увагу сучасний дизайн, який Ви можете оцінити на фото.

●При покупці додаткового причіпного або навісного обладнання Ви зможете використовувати мінітрактор для обробки землі, збору врожаю, догляду за посівами, перевезення вантажів, прибирання снігу та інших робіт. ВПП здатний витримувати істотні навантаження.

Придбати Мінітрактор SOLIS 20 NEW 2019 та навісне обладнання до нього можна на нашому сайті https://kupa-zaliza.com.ua/uk/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA-ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Мінітрактор SOLIS 20 NEW 2019 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36