ТРАКТОР DW 244 AHTXD

 ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 Технічні харктеристики двигуна
Номінальне тягове зусилля, кН 6,5 кН
Модель двигуна JDM 385 (JD390)
Об'єм двигуна, см3 1 620 см3
Потужність двигуна, к.с. і кВт 17,6 кВт або 24 л.с.
Діаметр циліндра 85 мм
Хід поршня 95 мм
Витрати палива до 235 г/кВт год
Габаритні розміри, мм
Колісна база, мм 1 900 мм
Габаритні розміри, мм 3 000 мм х 1 510 мм х 1 900 мм
Колія передніх коліс, мм 1 240 мм - 1 330 мм
Колія задніх коліс, мм 1 240 мм - 1 538 мм
Кліренс, мм 290 мм
Конструкційна маса, кг 1 350 кг
 Коробка перемикання передач (КПП) 
Зчеплення двухдисковое сухе
Швидкість руху, км / год
Максимальна швидкість, км / год 34,00 км/год
 Комплектація
Розмір передніх коліс 7.50-16
Розмір задніх коліс 11.20 - 24
 Інші характеристики
Обсяг масла в двигуні, л 5 л
Обсяг системи охолодження двигуна, л 10 л
Обсяг паливного бака, л 21 л
ТРАКТОР DW 244 AHTXD об'єднав в собі відмінну працездатність, багатофункціональність, потужність та привабливий, сучасний дизайн. Це оптимальна модель для польових робіт, а також для виконання численних комунальних та будівельних завдань. Саме цим, а також доступною ціною і водночас якісною збіркою пояснюється його популярність серед українських аграріїв.

Чому треба звернути увагу саме на цю модель:

  • укомплектований досить простим і надійним трициліндровим дизельним мотором

  • Завдяки електростартеру можна завести трактор навіть у холодну пору року.

  • Модель відрізняється економною витратою палива, що дасть змогу без проблем працювати тривалий час без зупинок.

  • Автоматична коробка передач дозволяє без проблем підібрати оптимальний режим роботи для виконання тих чи інших завдань.

  • У тракторі також передбачений гідропідсилювач керма, що значно полегшує управління: ніяких зусиль, тільки плавне, комфортне водіння.

  • Відносно компактні габарити дозволяють мінітрактору залишатись маневреним та легко долати перешкоди, насадження, працювати в міжряддях.

  • Хороший огляд моделі забезпечують дзеркала заднього виду, а за допомогою потужної системи освітлення він стає ефективним і в нічний час доби.

Для зручності водія, трактор оснащений регульованим сидінням, а також дуже зручною панеллю приладів з покажчиками тиску масла, рівня палива і іншими показниками.

Щоб повністю розкрити потенціал машини, вам знадобиться навісне обладнання, з яким ви зможете використовувати техніку для обробки грунту будь-якого типу, обприскування насаджень, видалення бур'янів, посадки та збору врожаю, а також для транспортування вантажів на відстані. Це можуть бути граблі, плуг, борона, причіп та багато іншого.



А щоб трактор працював відмінно, потрібно стежити за справністю його частин, особливо кардана, який відіграє у цьому важливу роль. Придбати ТРАКТОР DW 244 AHTXD та кардан до нього можна на нашому сайті kupa-zaliza.com.ua та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.



Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. ТРАКТОР DW 244 AHTXD - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36