Електричний велосипед FADA LIDO 350 W

Якщо Ви вирішили приєднатися до щасливих власників найекологічнішого виду транспорту – електровелосипеда, пропонуємо звернути увагу на модель Електричний велосипед FADA LIDO 350 W від відомого виробника FADA.

Він не тільки найстильніший, але і найспритніший серед всіх зразків модельної лінійки та вирізняється посиленими технічними характеристиками. Відмінно підходить для щоденного використання, зокрема в щільному міському трафіку. Його потужний електродвигун здатний забезпечити відмінну динаміку розгону. Це особливо зручно в місті, де можливість швидкого прискорення дозволить змінювати напрямки руху активно і безпечно.

Даний велосипед більше нагадує електроскутер, тільки з додатковими педалями. Не в останню чергу це обумовлено і відмінним від інших електровелосипедів компонуванням. Тягові батареї в моделі розташовані у відсіку під сидінням. Основний привід - це електродвигун, а педалі виконують функцію практичного доповнення. В їх користі навряд чи можна засумніватися, особливо в тих випадках, коли заряду батареї може бути недостатньо, щоб дістатися до місця призначення.

Електровелосипед розрахований на одну людину (водія).

Максимальна швидкість, заявлена ​​виробником може досягати 40 км / год, а максимально можлива дистанція пробігу до 45 км. Це чудові показники, враховуючи середньостатистичні потреби користувачів і невелику вартість самого велосипеда.

У комплектацію моделі входить:

- велосипедні педалі;

- задній багажник з кофром;

- висококонтрастний РК-екран;

- LED-фара головного світла;

- дзеркала заднього виду;

- сигналізація з двома брелками;

- захисні гофри передньої вилки.



Загалом, ця модель може стати оптимальним вибором для прагматичних людей, яким потрібний зручний, практичний, якісний транспортний засіб.

Ми впевнені, що купуючи електровелосипед Електричний велосипед FADA LIDO 350 W, Ви отримаєте масу приємних емоцій та справжній комфорт у дорозі. Зробіть це прямо зараз на нашому сайті Купа Заліза та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.



Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Електричний велосипед FADA LIDO 350 W - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36