VIPER V200B (ZS200-3)

 Технічні характеристики 

 

 

 



Двигун / Трансмісія



Тип двигуна



1 циліндр, 4Т, 2 клапана, повітряного охолодження, з балансувальним валом



Робочий об'єм (см3)



200



Макс. потужність (к.с / при об / хв)



14 / 7500



Система харчування



карбюратор



Система запалювання



CDI



система пуску



електростартер, кікстартер



КПП / головна передача



механічна, 5-ти ступінчаста / ланцюг



шасі



рама



трубчаста сталева



передня підвіска



телескопічна вилка



Задня підвіска



моноамортизатор



Гальма, передній / задній



дисковий / дисковий



Шини, передня / задня



90/80-17 / 120/70-17



Загальні дані



ДхШхВ (мм)



2030х750х1130



Колісна база (мм)



1240



Висота по сидінню (мм)



790



Дорожній просвіт (мм)



140



Суха вага (кг)



117



Корисне навантаження (кг)



170



Паливний бак (л)



12



Макс швидкість (км / год)



130

VIPER V200B (ZS200-3) - універсальний та доступний в ціновому сегменті мотоцикл, здатний стати надійним другом, незамінним транспортним засобом, який впевнено почувається практично скрізь: у лісі, на асфальті, бруді, грунтовці і т. д. Це байк, про який мріє кожен чоловік, з яким водій буде впевнено почуватися під час руху в будь-яких умовах.

Представлена ​​модель відрізняється від своїх братів тим, що вона є найбільш доступною серед усього ряду і найоптимальнішою з точки зору практичності щоденного руху і в мегаполісі, і за його межами. Розробники не ставили на перше місце лише кросові можливості моделі. Вони прагнули створити мотоцикл з хорошими технічними параметрами та привабливим виконанням. Саме тому до створення моделі підійшли ретельно, використовуючи сучасні системи та надійні деталі для складання міцної та потужної конструкції.

Основні переваги:

• Висока якість двигуна. Середній ресурс силових агрегатів бренду становить понад 50 000 км.

• Просте обслуговування.

• Продумана конструкція та дизайн: вироблений у співпраці з італійською фірмою промислового дизайну, такий залізний кінь буде мати бездоганний зовнішній вигляд. Купити його варто хоча б тому, що на перший погляд ніколи не можна здогадатися про те, наскільки низька ціна моделей. В якості доповнення до сучасного зовнішнього вигляду моделі виступають захист вилки - від потрапляння болота та пилюки та задній міцний багажник, на котрому можна закріпити кофр, сумки.

• Відмінне гальмування мотоцикла забезпечують передні дискові гальма з двопоршневим супортом та задні дискові гальма з однопоршневим супортом.

• Зручне сидіння розраховане на транспортування двох людей. Також виробник приділив особливу увагу комфорту посадки для водіїв зі зростом від 170 до 190 см.


Отже, якщо Ви шукаєте недорогий, практичний і надійний транспортний засіб, то VIPER V200B (ZS200-3) – ідеальний вибір. Придбати його можна на нашому сайті https://kupa-zaliza.com.ua/uk/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

Будь – яка техніка для довготривалої експлуатації потребує правильного обслуговування і вчасного усунення несправностей. Наш магазин пропонує також широкий асортимент запчастин до різних моделей техніки.

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. VIPER V200B (ZS200-3) - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36