KOVI 250 START

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Двигун, тип Виробник ZONGSHEN. Модель CB250-3A. Маркування 172FMM-3A. Бензиновий, з системою повітряного охолодження, одноциліндровий, один распредвал у верхній частині головки блоку циліндрів (SOHC) з приводом семипластинчатой ланцюгом, двухклапанный механізм з роликовими штовхачами (рокерами). Суха вага двигуна 32 кг.
Діаметр циліндра х хід поршня, мм 72 х 61,4
Максимальний кут повороту керма, градуси ≥41
Рама Полегшена, трубчастого перетину, сталева з додаванням хром-марганцевого сплаву
Рекомендоване паливо Бензин з октановим числом не менше 95
Рекомендований клас в'язкості олії JASO MA 2; API не нижче SG, SH SAE 10W/40; SAE 15W/50 в залежності від сезонності Рекомендовані продукти: MOTOREX TOP SPEED 4T 15w50; Bardahl XTC C60 Off Road 10w-50 4T (API SM/ JASO MA-MA2); Silkolene PRO 4 SX 15w50
Ступінь стиснення 9,25:1
Кут подовжнього нахилу осі повороту (кастор), градуси 31
Об'єм, см3 249
Система живлення двигуна Карбюратор Nibbi Racing PE28
Система електроживлення 12N7AL- (AGM-батарея, свинцево-кислотний тип)
Система запалювання Електронне СDI. У комплектації моделі передбачено наявність ключа запалювання для розмикання контактної ланцюга на подачу імпульсу для санкціонованого запуску двигуна (по-простому - без наявності ключа в замку запалювання і просто "з ніжки" двигун не запуститься)
Тип запуску двигуна Електростартер та кікстартер
Максимальна потужність, к. с./ про.хв. 21 / 8500
Максимальний крутний момент, Нм при об/хв. 18 / 6500
КПП 5-ти ступінчаста з багатодисковим зчепленням в масляній ванні
Тип приводу Ланцюговий привід. Безсальниковая ланцюг 520H. Кількість зубів передній і задній зірок: 13 (сталь) / 43 (сталь). Кількість ланок ланцюга - 110
Задні гальмівні механізми Дисковий з однопоршневым супортом, гідравлічний. Діаметр диска 220 мм. Товщина диска 4 мм. Гальмівна магістраль з поліаміду
Передні гальмівні механізми Дисковий з двухпоршневым супортом, гідравлічний. Діаметр диска 265 мм. Товщина диска 4 мм. Гальмівна магістраль з поліаміду
Підвіска задня Задня амортизаторні стійка з можливістю зміни преднатяга пружини, а також з регулюванням жорсткості відбою. Довжина 455 мм. Загальний хід 100 мм Полегшені, повністю алюмінієві кронштейни всіх спряжених елементів прогресії в кріпленні заднього маятникового важеля.
Підвіска передня Передня вилка з регулюванням швидкості відбою. Загальний діапазон ходу стиснення/ходу відбою 230 мм. Довжина стійки 880 мм. Діаметр пера 41 мм.
Колісні диски Варіант №1: Передній колісний диск, UNISON J1.85 х 21" DOT. Обід - алюмінієвий, маточина полегшена і посилена. З встановленим буксатором. Задній колісний диск, UNISON J2.15 х18" DOT. Обід - алюмінієвий, маточина полегшена алюмінієва. З встановленим буксатором. Варіант№2 Передні колісний диск, UNISON J1.85 х 19" DOT. Обід - алюмінієвий, маточина полегшена алюмінієва. Задній колісний диск, UNISON J2.15 х 16" DOT Обід - алюмінієвий, маточина полегшена алюмінієва. Спиці обода діаметром 3,5 мм. з нержавіючої сталі. Колісні осі з конструкційної сталі.
Максимальна швидкість, км / год ≥108 (реальні параметри вказані з передньої зіркою 13T і задній зіркою 43T. При зменшенні кількості зубів задньої зірки і збільшенні кількості зубів передній можна збільшити максимальну швидкість, але пропорційно зменшити тяговий потенціал)
Кліренс, мм 315 - для варіанту на шинах 21" і 18" 295 - для варіанту на шинах 19" і 16"
Розмір шин передні /задні НА ВИБІР ПРОПОНУЮТЬСЯ варіанти у двох комбінаціях: 21"/18" і 19"/16". ПЕРЕДНІ ШИНИ: 80/100-21 або 80/100-19 (грунтові шини з розвиненим протектором)обода ЗАДНІ ШИНИ: 110/90-18 або 120/90-16 (грунтові шини з розвиненим протектором)
Обсяг паливного бака, л 7,5
Заправний обсяг масла в двигуні, л. 1,5
МАСО-ГАБАРИТНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Довжина, мм 2045
Ширина, мм 820
Висота до сідла, мм 910 мм - для варіанту на шинах 21" і 18" 890 мм - для варіанту на шинах 19" і 16"
Висота, мм 1190/1230
Колісна база, мм 1405
Споряджена маса, кг Суха маса 111,5 кг Споряджена маса (з бензином і маслом) - 118,5 кг

KOVI 250 START - це новий молодіжний стріт сучасного формату в невеликій розмірній категорії.

Виробнику вдалося зібрати в одній моделі все, що відомо про переваги нового покоління мотоциклів.

Візитною карткою байка в першу чергу звичайно став його дизайн, створений у співпраці з Honda. Тому щоденне естетичне задоволення у поїздках Вам гарантоване.

Незважаючи на свій стильний дизайн, коштує ця модель зовсім недорого. Виробнику вдалося дотримати баланс між оптимально-мінімальною комплектацією і раціональною вартістю.
Але це не означає, що компанія зекономила на якості чи важливих характеристиках – ключові, корисні та потрібні атрибути збережено:

  • LED-світлотехніка по колу;
  • панель приладів на основі LCD-технології;
  • зручне напівм'яке двомісне сидіння;
  • дискові гідравлічні гальма;
  • сучасне пластикове переднє крило;
  • 6-ти ступінчаста трансмісія;
  • інверторна передня вилка;
  • сучасні дзеркала з хорошим оглядом;

• широкі шини;

• сталева рама;

• радіальне кріплення переднього супорта.

Двигун - чотиритактний карбюраторний з повітряно-масляним охолодженням, що забезпечує відмінну динаміку і дозволяє економити паливо. Балансувальний вал забезпечує мінімальну вібрацію і низький рівень шуму. Всі ці особливості в поєднанні з сучасною підвіскою та компактністю дозволяють пересуватися у міському трафіку із дуже гарною динамікою набору швидкості. Такі характеристики як невелика вага, низька посадка і прогнозований двигун ідеально підійдуть для новачків.

ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ МОТОЦИКЛА KOVI:

  • Гальмівні магістралі виконані з поліаміду і мають високу термостабільність - діапазон робочих температур від -50 ° C до + 100 ° C. Практично повна відсутність внутрішнього розширення і стійкість до впливу зовнішніх агресивних речовин (зокрема, солей, лугів, масел, паливних фракцій, УФ променів) забезпечать довготривалість служби. Мають чудові механічні властивості до стирання, відмінну ударну в'язкість, особливо при негативних температурах. У зимовий час усередині трубок не утворюється водного конденсату.

  • Всі пластикові елементи бічних панелей, переднє крило, хвіст і кожухи (захист вилки, бічні вставки) виконані з поліпропілену, який набагато якісніший за ABS-пластик.

Безперечно, KOVI 250 START – це сучасний, якісний, динамічний мотоцикл для міста та передмістя, виразний і зручний у їзді. Ми впевнені, що купуючи цей транспортний засіб, Ви отримаєте масу приємних емоцій та справжній комфорт у дорозі. Зробіть це прямо зараз на нашому сайті Купа Заліза та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. KOVI 250 START - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36