ДОРОЖНІЙ МОТОЦИКЛ LIFAN KPM 200






ХАРАКТЕРИСТИКИ






Двигун, тип






Бензиновий серії NBF2, 4-х тактний, одноциліндровий, водяного охолодження, двохклапанний з верхнім розташуванням распредвала (OHC), ланцюговим приводом і внутрішнім балансувальнимвалом






Крутний момент, Нм / об.мин.






18 / 6500






Максимальний кут повороту керма, градуси






41






Місткість масляної системи, л.






1,2






Рекомендоване паливо






Бензин з октановим числом не менше 95






Рекомендований клас в'язкості масла






10W-40 / 15W-50 Напівсинтетичне масло для мотоциклетних двигунів(в залежності від сезонності)






Ступінь стиснення






11:1






Обсяг, см3






198






Система охолодження






Водяне охолодження






Система електроживлення






Акумуляторна батарея в штатній комплектації 12N9-BS






Система запалювання






Електронне (CDI) + електростартер






Тип запуску двигуна






Електростартер






Максимальна потужність, к.с. / об.хв.






17,5 / 8000






КПП






6-ти ступінчаста з багатодисковим зчепленням в масляній ванні






Тип приводу






Ланцюговий привід. Маркування приводний ланцюга - 428 HSB з безвальцовочнимі роликами. Виробник ланцюга "CHOHO" Кількість зубів передньої і задньої зірок: 16/49.






Задні гальмівні механізми






Дисковий з однопоршневим супортом, гідравлічний, діаметр 260 мм.






Передні гальмівні механізми






Дисковий з двохпоршневими супортом, гідравлічний, діаметр 300мм






Підвіска задня






Маятникова з пружинно-гідравлічним моноамортизатором, двома послідовно встановленими пружинами змінної жорсткості і можливістю регулюванням преднатяга.






Підвіска передня






Телескопічна вилка перевернутого типу з прогресивними характеристиками (діаметр пера 36 мм) і гідравлічними амортизаторами






Колісні диски






Алюмінієві легкосплавні, пофарбовані матовою порошковою емаллю чорного кольору






Максимальна швидкість, км / год






124






Витрата палива на л / 100 км






≥2,6






Вантажопідйомність, кг






151






Кліренс, мм






176






Розмір шин передні / задні






100/80-17 130/70-17






Обсяг паливного бака, л






13






Заправний обсягу масла в двигуні, л.






1






Доступні кольори






Графітовий матовий/ Синій перламутр / Зелений матовий






ГАБАРИТНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ






Висота, мм (по сідла)






790






Довжина, мм






2040






Ширина, мм






760






Висота, мм






1070






Колісна база, мм






1330






Споряджена маса, кг






149

Представляємо ДОРОЖНІЙ МОТОЦИКЛ LIFAN KPM 200 – модель, точно варту Вашої уваги. Створена корпорацією з бездоганною репутацією, неодноразово нагородженою званням «Компанія заслуговує на довіру», вся продукція якої проходить сертифікацію відповідності євростандартам.

Це надійний, простий, універсальний мотоцикл, який відмінно підійде як для щоденних переміщень по звичним маршрутам, так і для невеликих подорожей, навіть по бездоріжжю.

Чому варто обрати саме цю модель?

- Сучасний двигун, який забезпечує хорошу динаміку і економію палива, з внутрішнім балансувальним валом - для зменшення вібрації. На двигуні встановлено повітряне охолодження з окремим масляним радіатором.

В даній моделі використовується карбюратор нового покоління з мінімальним набором регулювань, щоб в разі необхідності власник зміг провести регулювання самостійно, не витрачаючи коштів на СТО. Байк володіє відмінними тяговими характеристиками, при мінімальних оборотах двигуна і водночас з мінімальною витратою пального (2,6 л на 100 км). Бак моделі вміщає 13 літрів пального, в тому числі 2 л резерву. Це значить, що на одній заправці Ви зможете спокійно проїхати 500 км.

Варто також звернути увагу на якісний і в той час недорогий 428 ланцюг від відомого виробника Choho. Є можливість запуску двигуна за допомогою важеля кікстартера.

- Електронна панель приладів від якісного тайванського виробника Nakamoto з використанням піксельних світлодіодів. Ця технологія забезпечує чітку видимість всіх показників в будь-яких умовах освітлення - як на сонці, так і в темряві. На сучасній панелі приладів інженери компанії вирішили не економити і оснастили її одометром, доповненим добовим лічильником пробігу, тахометром, спідометром і індикатором рівня палива в баку.

- Світлотехніка мотоцикла традиційно виконана на дуже гідному рівні, навіть у порівнянні з конкурентами дорожчого сегменту. Більша площа відбивача фари набагато краще створює правильний промінь світла, а збільшена площа рефлектора вдало його розсіює. Також ефектно виглядає розміщення габаритного освітлення нижнього сектору фари. І завершують світловий ефект два світлодіоди, інтегровані в задній ліхтар, які підсвічують номерний знак.


- Амортизатори перевернутого типу з компенсаційною масляно-газовою пневмокамерою, що зберегло енергоємність задньої підвіски при максимальному навантаженні. Доповненням підвісці будуть широкі шини з універсальним малюнком протектора.

- Широкий багажник, покритий спеціальним гумовим покриттям-пластифікатором (не дряпається, не вигоряє на сонці, не іржавіє і м'який на дотик).

- Зручне напівм'яке велике двомісне сидіння дозволить додатково взяти з собою посажира. А невисока посадка робить щоденне використання байка більш комфортним.

Крім того:

• USB у комплектації;

  • класичний сучасний дизайн;
  • дискові передні і барабанні задні гідравлічні гальма;
  • сучасне пластикове переднє крило;
  • гофровані чохли захисту пір'я передньої вилки;
  • 5-ти ступінчаста трансмісія;
  • сучасні дзеркала з хорошим оглядом.

Станьте щасливим власником байка з мінімально можливою ціною при максимально відмінних технічних характеристиках!

Придбати ДОРОЖНІЙ МОТОЦИКЛ LIFAN KPM 200 можна на нашому сайті Купа-Заліза та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Наш магазин гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. ДОРОЖНІЙ МОТОЦИКЛ LIFAN KPM 200 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36