Мотоцикл дорожній Viper V150

 Двигун мотоцикла Viper 150A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип Чотиритактний, один циліндр
Охолодження Повітряне
Обсяг 150 см. куб.
Система пуску Електростартер / кікстартер
Максимальна потужність 8 Квт \ 8500 об.хв.
Трансмісія Механічна / 5 передач / ланцюг






Шасі мотоцикла 150А
 
Передня підвіска телескопічна вилка
Задня підвіска Маятникова, з двома амортизаторами
Гальмівна сістемма-перед / зад Дисковий / барабанний
Розмір коліс - перед / зад 2,75-18/ 3,25-18
Основні параметри  
Габаритна довжина / ширина / висота: 1980/760/ 840 мм
Маса 115кг
Вантажопідйомність 150кг
Витрати палива: 2,2 л/100 км
Максимальна швидкість: 120 км/год

Мотоцикл дорожній Viper V150 - універсальний та доступний в ціновому сегменті мотоцикл, здатний стати надійним другом, незамінним транспортним засобом, який впевнено почувається практично скрізь: у лісі, на асфальті, бруді, грунтовці і т. д. Це байк, про який мріє кожен чоловік, з яким водій буде впевнено почуватися під час руху в будь-яких умовах.

Представлена ​​модель відрізняється від своїх братів тим, що вона є найбільш доступною серед усього ряду і найоптимальнішою з точки зору практичності щоденного руху і в мегаполісі, і за його межами. Розробники не ставили на перше місце лише кросові можливості моделі. Вони прагнули створити мотоцикл з хорошими технічними параметрами та привабливим виконанням. Саме тому до створення моделі підійшли ретельно, використовуючи сучасні системи та надійні деталі для складання міцної та потужної конструкції.

Основні переваги:

• Висока якість двигуна. Середній ресурс силових агрегатів бренду становить понад 50 000 км.

• Просте обслуговування.

• Продумана конструкція та дизайн: вироблений у співпраці з італійською фірмою промислового дизайну, такий залізний кінь буде мати бездоганний зовнішній вигляд. Купити його варто хоча б тому, що на перший погляд ніколи не можна здогадатися про те, наскільки низька ціна моделей. В якості доповнення до сучасного зовнішнього вигляду моделі виступають захист вилки - від потрапляння болота та пилюки та задній міцний багажник, на котрому можна закріпити кофр, сумки.

• Відмінне гальмування мотоцикла забезпечують передні дискові гальма з двопоршневим супортом та задні дискові гальма з однопоршневим супортом.

• Зручне сидіння розраховане на транспортування двох людей. Також виробник приділив особливу увагу комфорту посадки для водіїв зі зростом від 170 до 190 см.


Отже, якщо Ви шукаєте недорогий, практичний і надійний транспортний засіб, то Мотоцикл дорожній Viper V150 – ідеальний вибір. Придбати його можна на нашому сайті https://kupa-zaliza.com.ua/uk/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

Будь – яка техніка для довготривалої експлуатації потребує правильного обслуговування і вчасного усунення несправностей. Наш магазин пропонує також широкий асортимент запчастин до різних моделей техніки.

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Мотоцикл дорожній Viper V150 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36