Скутер Foxwell ZW50QT-7 Eagle

Скутера Foxwell - Скутер Foxwell ZW50QT-7 Eagle
Швидка покупка

Характеристики скутера Фоксвел Eagle:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Розмір, д * ш * в (мм):

1830 × 665 × 1120
   
Колісна база (мм) 1260
Розмір переднього колеса 3.50-10
Розмір заднього колеса: 3.50-10
Макс. навантаження (кг) 180
   
Макс. навантаження (кг) дискова
   
Гальмівна система задня



барабанний
Двигун: 139QMB (GY6)
   
Тип двигуна: Одноциліндровий, 4-х тактний
Система охолодження: повітряне
   
Обсяг циліндра (див. Куб.): 80
Номінальна потужність: 4.76 к.с. (при - об/ хв.)

Скутер Foxwell ZW50QT-7 Eagle – це яскравий приклад найдоступнішого та найпрактичнішого особистого мототранспорту. Він укомплектований усім необхідним для зручного та безпечного пересування будь-яким населеним пунктом. Модель розроблена конструкторами з метою створення бюджетного і економічного скутера, який був би доступний для різних груп населення. Саме тому вона може похвалитись економним споживанням палива, зручним управлінням, маневреністю, практичністю та універсальністю.

Цей транспортний засіб стане кращим рішенням для щоденних поїздок без стресу, адже ним дуже легко управляти і навіть при максимальному навантаженні ви не відчуєте втрату тяги і маневреності. Крім того, модель проста в обслуговуванні і знайти запчастини до неї за необхідності зовсім не складно.

Технічні характеристики оптимальні, як для моделі свого класу. Двигун укомплектований автоматичною варіативною коробкою передач, яка значно спрощує управління апаратом і дозволяє розвинути хорошу швидкість. Передача обертального моменту здійснюється за допомогою клиновидного ременя, який легко можна замінити в випадку зносу чи перевантаження.

Повноцінне двомісне сидіння дозволяє одночасно пересуватися водієві і пасажирові.

Ще кілька причин обрати саме цю модель:

- Скутер створений з використанням тільки якісних комплектуючих і проходить суворий контроль якості.

- Надійна гальмівна система порадує своєю миттєвою реакцією навіть в екстремальних умовах.

- Компактні габарити, які значно спрощують його зберігання і пересування в щільному трафіку.

- Стильний сучасний дизайн.

- Об’ємний багажник.

- Якісна оптика.

- Колеса найбільш ергономічного для цього типу транспорту розміру для зручного пересування по міських асфальтованих дорогах.

Отже, якщо Ви шукаєте недорогий, практичний і надійний транспортний засіб, то Скутер Foxwell ZW50QT-7 Eagle – ідеальний вибір. Придбати його можна на нашому сайті та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

Будь – яка техніка для довготривалої експлуатації потребує правильного обслуговування і вчасного усунення несправностей. Наш магазин пропонує також широкий асортимент запчастин до різних моделей техніки.

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Скутер Foxwell ZW50QT-7 Eagle - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36