Мотоблок ДТЗ 470Б 7 к.с.

Клас мотоблока легкий
Потужність 7 к.с.
Паливо бензин
Система запуску ручний стартер
Двигун чотиритактний одноциліндровий 170F
Об'єм двигуна 208 см3
Обсяг масла в редукторі 1,2 л
Охолодження повітряне
Передачі 3 вперед, 1 назад
Трансмісія шестерний редуктор конічного типу
Привід Клиноременна передача
Паливний бак 3,6 л
Обсяг масла в двигуні 0,6 л
Витрати палива 1,5 л/год
Ширина обробки 720 мм
Глибина обробки 100-300 мм
Колеса 4,00-8
Тип зчеплення натяжний ролик
Масса 114 кг
Комплектація  мотоблок, почвофреза, колеса 4,00-8, ЗІП

Якщо Ви бажаєте придбати ефективного помічника, який прослужить багато років, рекомендуємо звернути увагу на Мотоблок ДТЗ 470Б 7 к.с. від вітчизняного виробника, продукція якого користується високою популярністю у фермерів і аграріїв. Обираючи саме цю модель, Ви можете бути впевнені у її надійній конструкції, якісних запчастинах і хорошому моторесурсі.

Можна сміливо заявити, що на даний момент це одна з кращих нових моделей серед бензинових мотоблоків з повітряним охолодженням.

Агрегат призначений для обробітку землі і догляду за рослинами на площі до 1-2 Га. За умови приєднання відповідного навісного обладнання має досить широкий перелік виконуваних завдань: оранка і культивація грунту, садіння і догляд за рослинами, боротьба з бур'янами та перевезення вантажу, прибирання снігу і багато іншого.

Технічні особливості моделі:

  1. Мотоблок з додатковою зниженою передачею, встановлений 4-х тактний бензиновий двигун з ручним стартом, потужним редуктором, шестернею КПП з валом відбору потужності.
  2. Наявність потужного металевого бампера.
  3. Посилена рама.
  4. Модель має багатодискове зчеплення.
  5. На двигуні встановлений повітряно-масляний фільтр контактного типу, що запобігає потраплянню пилу і бруду.
  6. Малі габарити, які сприяють його гарній маневренності.
  7. Низький рівень вібрації і шуму.
  8. Прогумовані рукоятки на кермі і зручна система регулювання.
  9. Можливість регуювання колії коліс за необхідності.

Даний представник техніки простий і надійний, і при правильній експлуатації прослужить багато років. Саме тому важливо вчасно робити заміну зношених запчастин.

Придбати Мотоблок ДТЗ 470Б 7 к.с. і запчастини до мотоблоків можна на нашому сайті https://kupa-zaliza.com.ua/uk/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Мотоблок ДТЗ 470Б 7 к.с. - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36