Мотоблок FORTE К БЕНЗ 1050GS

Клас мотоблока легкий
Потужність 7 к.с.
Паливо бензин
Система запуску Ручний стартер
Двигун чотиритактний одноциліндровий 170F
Об'єм двигуна 208 см3
Обсяг масла в редукторі 1,9 л
Охолодження Повітряне
Передачі 3 вперед, 1 назад
Трансмісія шестерний редуктор конічного типу
Привід прямий
Паливний бак 3,6 л
Обсяг масла в двигуні 0,6 л
Витрати палива 0,7 л/год
Ширина обробки 750-950 мм
Глибина обробки 150-300 мм
Колеса 4,00-8
Тип зчеплення багатодискове
Виробник Forte
Габарити 1040*500*804 мм
Масса 115 кг
Комплектація мотоблок, почвофреза, колеса 4,00-8, ЗІП

Придбати Мотоблок FORTE К БЕНЗ 1050GS - цілком виправдане капіталовкладення. З ним Ви не тільки зекономите час, а й трудові ресурси. Дана модель відрізняється компактністю і відносно великою потужністю, має гарне тягове зусилля, досить міцну конструкцію і відмінну прохідність.

Найдоцільніше використовувати цю машину на городах і садових ділянках загальною площею до 60 соток (обробка грунту, догляд за вегетуючими рослинами, перевезення вантажів і т.д.). Так само якісно техніка виконає роботи на прибудинковій території, наприклад, збере сміття чи розчистить сніг.

ПЕРЕВАГИ МОТОБЛОКУ:

  • простота експлуатації. Завдяки можливості регулювати кермо вліво/вправо міні - технікою легко керувати; зручна коробка передач;
  • низький рівень шуму;
  • хороша прохідність;
  • відмінна ергономіка;
  • можливість регулювання ширини і глибини обробки грунту грунтофрезою;

• Вага машини забезпечує впевнену роботу при культивації та перевезення вантажів;

• Регулювання ширини колії;

• Кнопка екстреної зупинки двигуна (на кермі);

• Економна витрата палива;

• ефективна система примусового повітряного охолодження для захисту від перегріву мотора

• стійкість на різних типах грунтів завдяки збільшеним колесам і великому дорожньому просвіту;

• посилена рама ​​з міцної сталі надає додаткову міцність і довговічність конструкції.

При необхідності можна використовувати причіп вантажопідйомністю до 350 кг. Завдяки валу відбору потужності здійснюється підключення різноманітного додаткового навісного обладнання, що значно підвищує функціональність: роторна косарка, фреза, плуг, картоплекопалка (універсальна / вібраційна), картоплесаджалка, плоскорізи, причіп, грунтозачепи і т.д. Стабільність роботи з таким переліком обладнання забезпечується шестерним редуктором конічного типу, багатодисковим фрикційним зчепленням.

Придбати Мотоблок FORTE К БЕНЗ 1050GS і грунтозачеп до нього можна на нашому сайті kupa-zaliza.com.ua/uk/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA-ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Мотоблок FORTE К БЕНЗ 1050GS - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36