Квадроцикл SP 250-4

 ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






Об'єм двигуна






250 см3






Тип двигуна






4х тактний, 1-циліндр, повітряне охолодження






Система охолодження






масляний радіатор






Максимальна швидкість






72  км/ч






Потужність, кВт (к.с.)






12 (16,32)






Максимальна вантажопідйомність (водій та вантаж)






180 кг

Трансмісія




 механічна, варіатор і реверс






Гальма передні / задні






дискові, гідравлічні






Кліренс






135мм






Головна передача






ланцюгова






Вага






156 кг






Устаткування






Електронна панель приладів, 10 "колеса, тракторні шини 23 * 7-10: 22 * ​​10-10, дискові гальма, звуковий сигнал, бічні крила, дві додаткові фари, дзеркала заднього виду

Колісна база мм 1190
Кліренс 130
Габарити 1740 х 1060 х 1350

Шукаєте універсальну надійну мототехніку для багатьох завдань: екстремальна їзда по бруду, гонки з друзями на пляжі, поїздка на полювання чи риболовлю?

Представляємо одну з найпопулярніших моделей в Україні – унітарний Квадроцикл SP 250-4 – яскравий і ефектний, - відмінне рішення і для новачків, і для досвічених користувачів.

Таку популярність він здобув завдяки потужним технічним характеристикам і доступній ціні, адже коштує дешевше багатьох конкурентів, а його конструкція практично нічим не відрізняється від них. Квадроцикли виробника можуть похвалитися надійною комплектацією і якісною збіркою.

Цей потужний агрегат спеціально призначений для їзди по полях і болотах. Забезпечують подолання перешкод і підвіска, і потужний двигун, і великі колеса з протектором.

Переваги моделі:

- стильний агресивний дизайн;

- зручне сидіння;

- ручний старт;

- потужний мотор;

- великі колеса;

- компактні габарити;

- вантажні платформи спереду і ззаду;

- захист рук;

- додаткові світлодіодні фари;

- багатофункціональна приладова панель LCD, яка показує швидкість, загальний пробіг, а також на ній є світлодіод поворотів, аварійки і дальнього світла;

- протиугінна система з дистанційним запуском і глушінням;

- трубчаста сталева рама і автоматична підвіска істотно підвищують комфорт і надійність всієї конструкції, що в свою чергу, значно підвищує безпеку: машина дуже стійка на поворотах і при лобових зіткненнях;

- в стандартній комплектації передбачені звуковий сигнал, дзеркала заднього виду і бічні крила;

- вантажопідйомність складає 130 кг, що дозволяє кататися удвох або перевозити особисті речі, продукти та інше, оскільки транспорт оснащений двома багажниками (спереду і ззаду).

Коробка передач варіаторного типу не вимагає особливих навичок для налаштування швидкісного режиму, що підходить для новачків, які ніколи не сиділи за кермом.

Модель розвиває максимальну швидкість 72 км / год: цього цілком вистачає, щоб швидко дістатися до місця призначення або просто покататися «з вітерцем» по бездоріжжю.

Квадроцикл SP 250-4 – це той транспортний засіб, на якому Ви будете не просто їздити, а й отримувати від цього величезне задоволення і драйв.

Приєднуйтесь до щасливих власників якісної мототехніки: перетворюйте щоденні рутинні поїздки в захоплюючу та комфортну мандрівку. Зробити це можна на нашому сайті https://kupa-zaliza.com.ua/ua/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Квадроцикл SP 250-4 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36