JINMA 3244 HN

 

 

 

 

 

 

 

 

 Інформація про модель JMT 3244 HN
 Модель двигуна  YD 385 або КМ 385
 Об'єм двигуна, см3 1 532 см3
 Потужність двигуна, к.с. (кВт) 24 л.с. (17,6 кВт)
 Кількість циліндрів двигуна 3
 Діаметр циліндра 85 мм.
 Хід поршня 90 мм.
 Витрати палива до 275 г/кВт/год.
 Габаритні розміри двигуна, мм 569 мм х 525 мм х 604 мм
 Конструкційна маса двигуна, кг 234 кг.
 Колісна база, мм 1 700 мм.
 Габаритні розміри, мм 3 080 мм. х 1 440 мм. х 1 510 мм.
 Колія передніх коліс, мм 1 080 / 1 280 мм.
 Колія задніх коліс, мм 1 050 мм. - 1 310 мм.
 Кліренс, мм 295 мм.
 Конструкційна маса, кг 1 290 кг.
 Тип приводу 4х4
 Кількість передач (вперед / назад) (4+1)х2х2 
 Зчеплення  двухдисковое сухе
 Максимальна швидкість, км / год 26,4 км/год.
 Розмір передніх коліс 6.00 - 16
 Розмір задніх коліс 9.50 - 24
 Кількість гідровиходов  гідровиход (2 муфти)
 Тип рульового управління  Гідравлічний підсилювач рульового управління
 Обсяг масла в двигуні, л 6,6 л.
 Обсяг системи охолодження двигуна, л 10 л.
 Обсяг паливного бака, л 30 л.
 Обсяг масла в трансмісії, л 14 л
 Обсяг масла в передньому мосту, л 6 л
 Обсяг масла в гідробаку, л 9 л
Шукаєте помічника, який допоможе вести господарську діяльність в кілька разів продуктивніше і ефективніше? Зверніть увагу на JINMA 3244 HN – модель дуже популярну серед широкого асортименту компанії.

У ньому є все необхідне для дійсно продуктивної роботи - привабливий дизайн, достатня потужність, якісна начинка, відмінна базова комплектація і доступна вартість. Трудитися з таким приємно і ефективно.

Машина працює на базі потужного мотора фірмової розробки, обладнаного рідинним охолодженням і доповнений системою передпускового підігріву, що виключає проблеми запуску машини. Працює безперебійно навіть в умовах великих інтенсивних навантажень.

Повний привід забезпечує найкращу прохідність на будь-якому грунті. Блокування заднього диференціалу і протектор на шинах з шевронним візерунком не дає агрегату буксувати на мокрій траві, глині і навіть піску. Якісна гума.

Передня і задня колії регулюються, що ідеально підходить для виконання робіт на ділянках з різною відстанню між рядами. При цьому ви не будете пошкоджувати рослини. Важливий момент для тих, хто планує оснащувати модель додатковими інструментами та працювати з різними типами міжрядь.

Гідропідсилювач керма робить управління простіше і комфортніше і, крім того, знижує радіус розвороту.

Крім того, комфорт при роботі з даною моделлю забезпечений завдяки:

  • Новий капот і передня частина;

  • Потужна галогенна оптика.

  • Широке сидіння оператора з поліпшеною зоною посадки;

  • Інформативна панель приладів з підсвічуванням.

  • Ергономічне кермо.



Безумовно, - це функціональна модель, яка добре агрегатується більшістю сучасних навісок. З нею ви зможете виконувати посівні роботи і збирати урожай, обробляти грунт будь-якої складності, доглядати за міжряддями, косити траву і заготовляти сіно, прибирати сніг взимку і багато іншого.
Купуючи JINMA 3244 HN не забудьте про кардан до нього. Зробити це можна на нашому сайті https://kupa-zaliza.com.ua/uk/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA-ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.



Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. JINMA 3244 HN - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36