Musstang MT125 ALFA

Мопеди Musstang - Musstang MT125 ALFA
27 200 грн
Купити
В один клік
Характеристики
Двигун , тип Бензиновий, 4-х тактний, одноциліндровий, двохклапанний, повітряного охолодження, горизонтально розташований
Обкртаючий момент, Нм / об.хв. 7.9 / 6000
Рекомендований клас в'язкості масла 10W-40 / 15W-50 Напівсинтетичнее масло для мотоциклетних двигунів (в залежності від сезонності)
Об'єм, см3 119,7
Система охолодження Повітряна
Система электроживлення АКБ 12V 5A
Система запалювання Электронне (CDI) и Кікстартер
Максимальна потужність, к.с./ об.хв. 8 / 7500
КПП 4-х ступінчата механічна трансмісія в масляній вані
Тип приводу Цепний привід.
Задні тормозні механізми Барабанний, механічний  з тприводом через механічний тяговый важіль
Передні тормозні механізми Дисковый, з гідравлічним приводом
Підвеска задня Маятникова з  пружинно-гідравлічними  амортизаторами
Підвеска передня Телескопічна вилка з  гідравлічними амортизаторами
Колісні диски Алюмінієві легкосплавні, п'ятиспицевы, пофарбовані  матовою порошковою эмаллю чорного кольору
Максимальна швидкість, км / год 80
Витрата палива на л/100км ≥2,1
Вантажопідєйомність, кг 130
Розмыр шин передниі /задниі 2.50-17 / 2.75-17
Об'єм паливного бака, л 12 (включно з  0,5 літра  резерву)
Заправний об'ем масла в двигуні 1
Доступні  кольори Чорний перламутр; Темно-синій; Бордовий, Графітовий металік
Масо-габаритні характеристики
Довжина, мм 1900
Ширина, мм 780
Висота, мм 1070
Кілесна база, мм 1215
Споряджена маса(без урахування палива) 90

Musstang MT125 ALFA можна віднести до категорії умовних новинок на українському ринку. Універсальний, сучасний, якісний, надійний, компактний, він може стати оптимальним рішенням для поїздок в місті та за його межами.

Зовсім недавно виробник доповнив цю модель ще деякими корисними удосконаленнями, а саме:

  • поліпшені задні амортизатори: збільшена довжина і жорсткість пружин;
  • подовжені ніжки дзеркал заднього виду;
  • збільшена товщина шару лакофарбового покриття;
  • додана нова передня фара, така ж як раніше встановлювалася на більш дорогі версії 125 - струм - USB-порт тепер в стандартній комплектації.

Модель відзначається своєю економністю – витрати палива в середньому від 2 до 2,5 літра на 100 км. та швидкістю - Ви зможете розвивати швидкість до 100 км/год. Також чудова вантажопідйомність мопеда робить його ще більш привабливим для користувачів (сто двадцять кілограмів, приблизно дві дорослих людини).

Дизайн техніки досить сучасний. В ньому чітко простежуються елементи спортивності ліній обтічників і сукупність комбінацій червоного і чорного кольору пластикових елементів, і як нам здається, і є тими додатковими перевагами перед схожими малокубатурними побратимами.

Практична панель приладів поєднує класичний і сучасний дизайн та має досить широкий функціонал: спідометр, одометр, індикацію дальнього світла, поворотів, номер включеної передачі і покажчик рівня палива.


Не можна не згадати і про автоматичну муфту зчеплення в парі з круговою коробкою передач, управління і перемикання якою дуже зручно навіть для дуже продвинутих користувачів. Також є дзеркала заднього виду.

Широкі шини, виражений універсальний «асфальт/грунт» протектор в парі з алюмінієвими дисками забезпечують відмінну прохідність і динаміку розгону транспортного засобу. Такі колеса дуже стійкі до бічних навантажень при русі, що є важливим при експлуатації на наших не завжди якісних дорогах. Компактні габаритні розміри дозволяють проїжджати крізь вузькі ділянки доріг або дорожній затор практично будь-якої складності.

Підводячи підсумки, можна з упевненістю сказати, що дана модель – це прекрасний вибір для тих, кому важлива універсальність, зручність і простота експлуатації. Підходить і для водіїв, які здебільшого переміщуються у транспортних заторах, і для тих, хто буде їздити по грунтових польових дорогах в сільській місцевості.

Ми впевнені, що купуючи Musstang MT125 ALFA Ви отримаєте масу приємних емоцій та справжній комфорт у дорозі. Зробіть це прямо зараз на нашому сайті Купа Заліза та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Musstang MT125 ALFA - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36