ZIRKA LX 3060G

 

 

 

Двигун: SH168, чотиритактний одноциліндровий
Номінальна потужність к.с .: 6.5
Робочий об'єм двигуна (см3): 196
Паливо: бензин
Споживання палива (л / ч): 1.8
Паливний бак л: 3,6
охолодження: повітряне
Система запуску: ручний стартер
Трансмісія: шестерний редуктор
Привід: Клиноременева передача
Кількість передач: (Вперед / назад) 2/1
Ширина культивації мм: 700-900
Глибина культивації мм: 150-250
Габарити мм: 1010 x 410 x 690
Вага, кг: 73 (кг)

 

 

 

Мотоблок ZIRKA LX 3060G – надійний, довговічний, зносостійкий агрегат, який здатний виконувати широкий комплекс робіт на ділянках середнього розміру швидко, ефективно і якісно.

Переваги мотоблока:

  1. двигун має повітряний фільтр з масляною ванною, що дозволяє захистити його від забруднень в найзапиленіших місцях і значно продовжує термін служби. Магнітний наконечник на болті зливу масла вловлює металеву стружку, що також захищає пристрій від засмічення.
  2. Рукоятка регулюється під зріст людини простою зміною положення.
  3. Якісні протектори шин гарантують зчеплення з будь-якими типами грунтів.
  4. Всі елементи управління виготовлені з міцного металу, а в поєднанні з масивним захисним бампером і міцною рамою дає можливість інтенсивно експлуатувати агрегат в важких умовах.
  5. Відносно невелике споживання палива і збільшенний бензобак дозволяє працювати довго без дозаправки.
  6. Можливість регулювання ширини колії.

  7. 7. Фара дає можливість працювати навіть вночі.
    Коробка передач дозволяє агрегату легко робити маневри, а також розвороти. Кермо оснащене системою торсів, що дозволяє швидко змінювати кут повороту і висоти. Таке нововведення робить роботу з пристроєм максимально зручною і універсальною.

При агрегатуванні до нього різного навісного обладнання, Ви отримуєте пристрій для оранки, підгортання, посіву та збирання культур, посадки та збирання картоплі, перевезення вантажів, прибирання снігу, заготівлі корму тваринам і т. д.

Придбати мотоблок ZIRKA LX 3060G, це отримати ефективного і надійного помічника за доступну ціну, особливо в поєднанні з плугом до мотоблока.

Приєднуйтесь до щасливих власників якісної техніки: перетворюйте важку роботу в захоплюючу та легку справу. Зробити це можна на нашому сайті та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія Купа-Заліза гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. ZIRKA LX 3060G - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36