Запчастини для ДТЗ-5244 Запчастини для ДТЗ-5244

Запчастини для ДТЗ-5244 - фото, ціни, характеристики, гарантія! Купити Запчастини для ДТЗ-5244 в Україні! Великий асортимент – низькі ціни. Ви будете задоволені(098) 487-64-02; (063) 950-91-85; (099) 335-74-62

Техніка бренду ДТЗ впевнено завоювала український ринок сільськогосподарського обладнання завдяки ідеальному балансу між ціною та якістю.


Трактор ДТЗ 5244 — відмінна техніка, зарекомендувала себе сотнями позитивних відгуків задоволених власників. Це універсальна машина для робіт у сільському господарстві, яка відповідає основним запитам як досвідчених аграріїв, так і новачків. Ця популярна модель має чудову якість збірки, витривалий двигун, міцний корпус, високу надійність комплекуючих і сучасний дизайн та з легкістю конкурує з багатьма імпортними аналогами.



Трактор має велику колісну базу і невелику споряджену вагу, що дозволить Вам без проблем розігнати машину до потрібної швидкості. Крім того, трактор оснащений реверсом (9 швидкостей переднього ходу і 9 заднього) і гідропідсилювачем керма, що значно полегшує керування агрегатом і дозволяє вибрати оптимальний темп роботи.


Трактор ДТЗ - потужний і надійний агрегат, але через високі навантаження при роботі, його деталі зношуються і потребують заміни. Тому не варто забувати про профілактичні технічні огляди. При такому огляді і можливому виявленні неполадок, слід обов'язково провести ремонт і заміну зношених деталей.


Для більш тривалої та безперебійної роботи агрегату необхідне чітке дотримання інструкцій. Практично всі виробники рекомендують проводити планову заміну комплектуючих, що зносилися, не рідше, ніж раз на 2000 годин роботи. Деякі дрібні деталі, такі як прокладки, кільця, підшипники навіть частіше. Це залежить від інтенсивності використання, якості ґрунту, виду навісного обладнання тощо. Як правило, першим вузлом, що не витримує такої активної роботи, є двигун.


Якісні запчастини для трактора ДТЗ 5244 від магазину Купа Заліза стануть у нагоді при проведенні планового або вимушеного технічного огляду і допоможуть продовжити життя Вашої техніки. А допоможуть зробити вибір, проконсультують щодо технічних характеристик наші менеджери за вказаними на сайті телефонами.


У нашому магазині ви знайдете велику кількість різних запчастин, як великих, так і дрібних розхідників для ДТЗ 5244:


- блок реле у зборі;


- вал вилки блокування диференціалу;


- вал гідравліки, ВОМ та інші вали;


- рульовий гідравлічний циліндр та головка;


- головна пара переднього моста;


- диски зчеплення;


- стартери;


-запчастини для ГРМ та гідравліки;


- паливний, масляний та водяний насоси для мінітрактора;


- підшипники, шестерні, сальники, прокладки та ін.



Насолоджуйтесь потужністю і якістю своєї техніки, а ми допоможемо продовжити її життя!
Магазин Купа Заліза – це тільки оригінальні товари за приємною ціною з доставкою по Україні, індивідуальний підхід та консультування.


Бажаємо справної техніки та вдалих покупок!