кентавр 404 S

Безперечно, якісна і потужна сільгосптехніка відіграє вирішальну роль у забезпеченні продуктивності господарства. кентавр 404 S - новинка на українському ринку, створена китайськими інженерами з урахуванням потреб українських аграріїв, від надійного і перевіреного часом виробника. Машина відмінно підходить для використання в фермерських господарствах та в житлово-комунальній сфері та стане вірним і незамінним помічником в будь-яких починаннях.

Завдяки поліпшеним технічно – експлуатаційним характеристикам трактор легко і швидко виконає різноманітні роботи.

Трактор має вдосконалену зовнішню конструкцію і такі переваги :

• перевірений потужний дизельний двигун.

• економічне споживання палива, а найвищий показник потужності може досягати позначки в сорок кінських сил;

• відмінна прохідність (наявність блокування диференціала);

• кермо оснащене гідропідсилювачем;

• середні розміри (зручно працювати як на відкритій місцевості - поля, сади, парки, так і на закритих майданчиках - теплиці, будівельні та промислові будівлі).

  • Комфортне сидіння з регулюванням жорсткості (пілот-сидіння)
  • Електронна панель приладів - лічильник мотогодин, покажчик рівня палива, тахометр, покажчик температури води, індикатор відсутності зарядки акумулятора і ін.
  • Сучасний дизайн.

Будь – яка техніка для довготривалої експлуатації потребує правильного обслуговування і вчасного усунення несправностей. Наш магазин пропонує широкий асортимент запчастин до різних моделей техніки,

Придбати кентавр 404 S і запчастини до трактора можна на нашому сайті та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. кентавр 404 S - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36