Shinerey COLT 125

Основні атрибути

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






Виробник






Shineray






Країна виробник






Китай






Тип






Мотоцикл






Об'єм двигуна






125 куб. см






Обсяг паливного бака






13.7 л






Витрати палива






2.3






Система запуску






Електростартер і механічний стартер






Система вприскування палива






карбюратор






кількість циліндрів






1






максимальна швидкість






92 км/год






вага






124 кг






охолодження двигуна






повітряне






Рік випуску






2021






Потужність двигуна






8.3 к. с.






Головна передача






ланцюгова






Тактность двигуна










  






чотиритактний






Марка






Shineray






Модель






Colt 125

Мопед Shinerey COLT 125 – новинка від давно відомого, перевіреного часом китайського виробника, який підкорив серця мотолюбителів близько ста країн, в тому числі і в Україні. Модель отримала різноманітні вдосконалення, але при цьому зберегла легкість і простоту управління:

• повороти світлодіодні;

• LED фара більш сучасної конфігурації та з міцнішого полікарбонату;

• передня покришка вже не така позашляхова, а більш універсальна для кращої керованості;

• покращений акумулятор;

• USB порт.

Перед вами - мопед, здатний без проблем і труднощів виконувати всю покладену на нього роботу. При спорядженій вазі 112 кг він здатний спокійно перевозити 158 кг навантаження - а це більше ніж він важить сам. Він зовсім не вибагливий до бензину, оливи та якості доріг. Можна впевнено заявити, що це та сама, легендарна, проста мототехніка, яку ремонтують за допомогою підручних інструментів, але вже в сучасному виконанні.

Найголовніша характеристика цього мопеда - практичність. На ньому може їздити хто завгодно, і де завгодно. Для підлітка це - найкращий перший мотоцикл, а для дідуся - надійний кінь, який не підведе його і впорається з усією покладеною роботою.

Так, по швидкості до сотні він не дотягує, але 80 км/год їде легко, а може навіть і більше. Відкидні платформи для ніг можуть бути і частиною вантажної системи, та й сам багажник теж непогано розвинений

Це - швидкісний, маневровий, стійкий на дорозі транспортний засіб завдяки невеликій вазі і габаритам. Комфортність їзди забезпечують потужна світлотехніка, сталеві спицовані диски, двомісне сидіння, два бічні багажники, позашляхові шини з гарним протектором.

Отже, якщо Ви шукаєте недорогий, практичний і надійний транспортний засіб, то мопед Shinerey COLT 125 – ідеальний вибір. Придбати його можна на нашому сайті https://kupa-zaliza.com.ua/ та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

Будь – яка техніка для довготривалої експлуатації потребує правильного обслуговування і вчасного усунення несправностей. Наш магазин пропонує також широкий асортимент запчастин до різних моделей техніки.

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZAгарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Shinerey COLT 125 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36