Кентавр МБ 1012 ДЕфреза

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тип палива: дизель
Тип охолодження: водяне
Потужність двигуна, к.с .: 12
Кількість передач вперед / назад: 6/2
Стартер: ручний
Ширина захоплення
фрези, мм:
1000
Розмір коліс: 6,00-12
Додаткові характеристики : Чавунна кришка картера, три приводних ременя, регульоване по висоті кермо, зручне перемикання на підвищені / знижені передачі; посилена рама;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мотоблок Кентавр МБ 1012 ДЕфреза - сучасна машина, яка стане незамінним помічником для власників земельних ділянок, істотно полегшить догляд за ними та ефективно виконає широкий спектр робіт.

Модель цілком задовільняє потреби аграріїв: витривалий та потужний, він з легкістю обробить 2 гектари землі і більше, а ваги агрегата достатньо для роботи на важких грунтах.

- потужний двигун з вимушенним повітряним охолодженням.

- великий об'єм паливного бака і економну витрату його вмісту, завдяки чому мотоблок не вимагатиме частих зупинок для дозаправок.

- великі колеса з спеціальним малюнком протектора, що полегшують його переміщення. Розмір коліс відіграє не останню роль при транспортних перевезеннях. На таких колесах перевезення вантажів набагато ефективніше і швидше.

- Запуск за допомогою електростартера.

- кермо регулюється по висоті і горизонталі, що полегшує управління машиною.

- повітряний фільтр попереджує потрапляння пилу і сміття під час роботи.

- чавунна гільза циліндра забезпечує моторесурс двигуна більше 3000 мотогодин.

- можливість вибору ширини культивації.

Не варто забувати і про інші можливості мотоблока, такі як заготівля сіна роторною косою, яка працює від валу відбору потужності. Водяна помпа дозволить в посушливе літо забезпечити вологою з найближчого водоймища вашу ділянку. При наявності причепа також можливі транспортні перевезення. У сніжну зиму ви сміливо можете використовувати мотоблок як снігоприбиральну техніку.

Приєднуйтесь до щасливих власників якісної техніки: перетворюйте важку роботу в захоплюючу та легку справу. А якщо раптом виникне необхідність в заміні двигуна, з радістю допоможемо.

Придбати мотоблок Кентавр МБ 1012 ДЕфреза та двигун до мотоблока можна на нашому сайті kupa-zaliza.com.ua або в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія Купа Заліза гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Кентавр МБ 1012 ДЕфреза - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36